Personvernregler

Sist oppdatert og gjeldende fra: 17. august 2022 Denne personvernerklæringen beskriver innsamlingen, lagringen, bruken og spredningspraksisen til JL E-Commerce ("JL E-Commerce," "vi" og "oss") med hensyn til informasjon som vi innhenter om deg gjennom din bruk av noen av våre nettsteder (hver , et "nettsted") eller noen av våre mobilapplikasjoner (hver, en "app"). Våre nettsteder og apper blir noen ganger referert til i denne personvernerklæringen som våre "plattformer".


Det primære formålet med våre nettsteder og apper er å gi informasjon til publikum angående Lazaru-norge.com. Vi samler også litt informasjon gjennom våre plattformer, som beskrevet nedenfor.


Les denne personvernerklæringen nøye. Ved å bruke eller få tilgang til noen av våre plattformer, godtar du vilkårene i denne personvernpolicyen. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne personvernerklæringen, må du ikke bruke våre plattformer.


1. Hvilke typer informasjon samler vi inn?
Brukerkontoer. Hvis du oppretter en online-konto hos oss, blir du bedt om å gi oss for- og etternavn og e-postadresse og angi passord. Hvis du legger inn en bestilling via kontoen din på noen av våre plattformer, vil vi (eller vår oppdragsgiver) også samle inn postadressen, telefonnummeret ditt, betalingskortinformasjonen og faktureringsadressen. Vi kan beholde denne informasjonen på ubestemt tid.

Nyhetsbrev abonnement. Hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev Sewingwebshop new-product-launch, blir du bedt om å oppgi e-postadressen din og for- og etternavn. Vi vil bruke denne informasjonen til å sende degn  Lazaru-norge.com vårt nyhetsbrev for produktutvikling via e-post. Vi kan også bruke e-postadressen din til å sende deg annen informasjon om  Lazaru-norge.com som du uttrykker interesse for å motta, eller som vi synes du kan synes er interessant. Vi kan beholde denne informasjonen på ubestemt tid.


Elektronisk korrespondanse. Hvis du sender en e-post til oss ved å klikke på en e-postlink på vår kundesupport-side, vil vi skaffe deg informasjonen du velger å ta med i e-posten din. Vi kan lagre slik informasjon i en fil som er spesifikk for deg, og kan beholde denne informasjonen på ubestemt tid.


Undersøkelsesinformasjon. Vi bruker tredjeparts tjenesteleverandører til å administrere og samle inn spørreundersøkelser som vi kan sende til deg fra tid til annen, og som du kan velge å sende inn informasjon om dine shoppingopplevelser med  Lazaru-norge.com og viss demografisk informasjon, for eksempel navn, alder og kjønn. Vi kan beholde denne informasjonen på ubestemt tid.


Stedsdata. Våre plattformer kan samle informasjon om posisjonen din, for eksempel den omtrentlige plasseringen til IP-adressen din. Med mindre du gir oss din tillatelse, samles disse stedsdataene anonymt i en form som ikke personlig identifiserer deg. Vi kan sende deg spesielle varsler på bestemte steder. Vi kan beholde denne informasjonen på ubestemt tid.


Bruksdata. Når du bruker noen av våre plattformer, kan vi samle inn visse bruksdata, for eksempel informasjon om nettleseren din, mobilenheten eller operativsystemet. Vi kan bruke denne informasjonen som en del av å tilby plattformene til deg, og for å forbedre brukernes opplevelser med våre plattformer. Vi kan beholde denne informasjonen på ubestemt tid.


Informasjon samlet inn via automatiserte samleverktøy. Vi kan bruke automatiserte informasjonsinnsamlingsverktøy, for eksempel informasjonskapsler, som er ment å gjøre det enklere å bruke våre plattformer ved blant annet å lagre dine preferanser for deg. (En informasjonskapsel er en liten tekstfil som opprettes på datamaskinen eller mobilenhetens harddisk eller solid state-stasjon som gir hver bruker en unik, tilfeldig ID. Denne IDen gjør at plattformen vår lett kan gjenkjenne hver besøkende på et påfølgende besøk til plattformen. For eksempel kan en informasjonskapsel indikere preferanser valgt av en besøkende ved et tidligere besøk og legge til rette for mer effektiv surfing ved påfølgende besøk.) Vi kan beholde denne informasjonen på ubestemt tid, men vi forbinder ikke slik informasjon med personlig informasjon som du har gitt oss.


2. Hvordan bruker vi informasjon om deg samlet inn via våre plattformer?
Vi kan bruke informasjon som er samlet inn om deg gjennom våre plattformer for en rekke kommersielle formål. Uten begrensning kan vi bruke slik informasjon til å:


· Gi våre produkter eller tjenester du ber om;


· Svare på spørsmål du måtte ha om  Lazaru-norge.com eller våre produkter eller tjenester;


· Informere deg om produkter, tjenester, kampanjer og tilbud som vi synes du kan synes er interessante;


· Organisere eller gjennomføre salgsfremmende aktiviteter eller arrangementer;


· Drive annen markedsføring og kommersiell virksomhet.


· Informere deg om endringer som er gjort på våre plattformer;

· Gjøre det mulig for deg å delta i aktiviteter på våre plattformer; og

· Legge til rette for sikkerhetsmessige, administrative og juridiske formål.

3. Hvem avslører vi informasjon om deg samlet inn via våre plattformer?
Vi kan avsløre informasjon om deg innhentet gjennom noen av våre plattformer enten (i) når vi har din tillatelse eller (ii) i noen av følgende situasjoner uten din tillatelse:

· Vi kan utlevere informasjon om deg til tredjeparts tjenesteleverandører som utfører tjenester på vegne av  Lazaru-norge.com, inkludert i forbindelse med vår drift av plattformene eller gjennomføring eller bekreftelse av en transaksjon du utfører med oss. Når vi overfører din personlige informasjon til en tredjeparts tjenesteleverandør, vil den tjenesteleverandøren være pålagt å bruke slik personlig informasjon bare for å utføre de tjenestene vi har bedt om, og for å gi tilstrekkelig beskyttelse for slik personlig informasjon. Når vi overfører personlig identifiserbar informasjon til en slik tjenesteleverandør, vil den enheten være kontraktmessig pålagt (a) å bare bruke slik informasjon for å utføre de tjenestene vi har bedt om, (b) å overholde denne personvernpolitikken, og (c) ) for å gi tilstrekkelig beskyttelse for slik informasjon (som kreves av gjeldende juridiske krav).


· Vi kan avsløre resultatene av aggregerte eller anonymiserte data om deg og andre brukere av våre plattformer uten begrensning. Under slike omstendigheter avslører vi ikke disse enhetene dine personlige opplysninger.

· Som en del av en fusjon, anskaffelse eller annet salg eller overføring av hele eller i det vesentlige alle eiendeler eller virksomheter i  Lazaru-norge.com, kan vi utlevere informasjon som er innhentet om deg gjennom plattformen til en eller flere tredjeparter.

· Vi kan dele informasjon som er samlet inn om deg med våre revisorer, juridiske rådgivere og lignende enheter i forbindelse med at vi mottar deres profesjonelle tjenester, underlagt standard taushetsplikter.

· Vi kan utlevere informasjon om deg til regjeringen eller til tredjeparter under visse omstendigheter når vi er juridisk forpliktet til å gjøre det, for eksempel i forbindelse med mistanke om ulovlig aktivitet i forbindelse med noen av våre plattformer, eller for å svare på stevning, rettskjennelse annen juridisk prosess. Vi forbeholder oss retten til å frigjøre informasjon som er samlet inn via våre plattformer til rettshåndhevelse eller andre myndighetspersoner, ettersom vi etter eget skjønn anser det nødvendig eller hensiktsmessig.

· Vi kan også utlevere informasjon om deg til tredjeparter om nødvendig for å håndheve noen av vilkårene og betingelsene for våre plattformer; å gjennomføre enhver etterforskning av potensielle brudd på dem; å oppdage, forhindre eller på annen måte adressere svindel, sikkerhets- eller tekniske problemer; eller for å beskytte mot skade på noe element i en av våre plattformer.

4. Hvordan kan du korrigere eller oppdatere informasjon som er samlet inn om deg gjennom våre plattformer som er lagret av  Lazaru-norge.com?
Du kan når som helst få tilgang til - og oppdatere, endre eller slette - informasjonen du har gitt til  Lazaru-norge.com når du registrerte deg hos oss, ved å klikke på "Min konto" -linken når du logger deg på kontoen din.

Du kan også rette eller oppdatere informasjon som er samlet inn om deg gjennom våre plattformer ved å kontakte oss på info@lazaru-no.com. Vi vil oppdatere filene våre så raskt som mulig.

Du kan velge å ikke motta reklamekommunikasjon (enten via e-post eller post) fra oss ved å sende oss en e-post på info@lazaru-no.com, eller skrive til oss på JL E-Commerce. Dette vil ikke hindre oss i å sende e-post til deg om kontoen din eller transaksjonene dine med oss.

5. Hvilke sikkerhetstiltak bruker vi for informasjon om deg samlet inn via våre plattformer?
For å beskytte personvernet til data som er samlet inn via våre plattformer, tar vi kommersielt rimelige tiltak for å lagre slike data, med det formål å beskytte dem mot uautorisert tilgang. Når vi overfører og mottar sensitiv informasjon, for eksempel økonomisk informasjon, omdirigerer vi besøkende til en sikker server for overføring av data. Vær imidlertid oppmerksom på at ingen teknologi er helt sikker, og at våre plattformer opereres på programvare, maskinvare og nettverk, hvilken som helst komponent som kan være fra tid til annen, oppleve utbrudd av sikkerhet eller andre problemer.

Vær også oppmerksom på at til tross for våre beste intensjoner og retningslinjene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, kan ingen dataoverføring over Internett eller via et Wi-Fi-nettverk eller gjennom noen krypteringsmetode garanteres å være helt sikker. Du forstår at det kan være mulig for tredjeparter som ikke er under  Lazaru-norge.com-kontroll å fange opp eller få tilgang til informasjon om deg som overføres gjennom plattformen eller privat kommunikasjon. Følgelig, selv om vi vil ta rimelige tiltak for å beskytte sikkerheten og integriteten til all informasjon du gir gjennom noen av våre plattformer, kan  Lazaru-norge.com ikke garantere at slik informasjon, verken under overføring eller mens den er lagret på våre systemer eller på annen måte i vår omsorg, vil være helt trygt fra inntrenging av andre som ikke har din autorisasjon. All slik overføring eller deling av denne informasjonen skjer på egen risiko.

Hvis du er en bruker utenfor Europa, må du være oppmerksom på at noen eller alle dataene dine kan lagres eller behandles på servere utenfor ditt land, inkludert i Europa, som har databeskyttelseslover som kan avvike fra de der du bor. Som et resultat kan denne informasjonen være underlagt tilgangsforespørsler fra myndigheter, domstoler eller rettshåndhevelsesbyråer i de andre jurisdiksjonene, i henhold til lovgivningen i disse jurisdiksjonene. I henhold til gjeldende lov i andre jurisdiksjoner, vil vi bruke rimelige anstrengelser for å sikre at passende beskyttelse er på plass for å opprettholde beskyttelsen av dataene dine som tilsvarer dem i ditt land.

6. Støtter plattformene våre "Ikke følg" -signaler?
Ja, våre plattformer støtter "Ikke spor" -innstillinger som kan være tilgjengelige i nettleseren din for å fortelle nettsteder at du ikke vil at de skal samle inn visse typer informasjon. Hvis du slår på innstillingen Ikke spor i nettleseren din, kan opplevelsen din med plattformene variere i forhold til opplevelsen din med plattformene hvis du ikke hadde slått på innstillingen Ikke gjør noe i nettleseren din.

7. Hva er retningslinjene til koblede nettsteder og andre tredjeparter?
Denne personvernerklæringen adresserer bare bruk og avsløring av informasjon innhentet av  Lazaru-norge.com gjennom våre plattformer. Du bør være oppmerksom på at når du bruker noen av våre plattformer, kan du bli sendt til andre apper eller nettsteder som er utenfor vår kontroll, og  Lazaru-norge.com er ikke ansvarlig for personvernpraksis fra tredjeparter. Vi forventer at de fleste, om ikke alle, av disse tredjepartene vil samle inn informasjon om deg når du bruker deres tilbud. Imidlertid er  Lazaru-norge.com ikke ansvarlig for personvernpraksis fra tredjeparter, uavhengig av w

Lazaru-norge.com
info@lazaru-no.com

27 Old Gloucester Street LONDON WC1N 3AX
Telefonnummer: +31854010126